ет және ет өнімдерінің технологиясы > 자유게시판

본문 바로가기

자유게시판

ет және ет өнімдерінің технологиясы

페이지 정보

profile_image
작성자 Carri
댓글 0건 조회 23회 작성일 24-10-23 00:16

본문

 
 
 
 
 
 
th?q=ет+және+ет+өнімдерінің+технологиясы
 
 
ет және ет өнімдерінің технологиясы [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы. Материал туралы қысқаша түсінік. Материал технология пәнінен қыз балаларға арналған өте керекті мәлімет. Авторы: Әбдінағым Аружн Ринатқызы. Автор. Ет және ет өнімдерінің өндірісі. Ет және ет өнімдерінің технологиясы IITU Moocs. Білім беру бағдарламасының мақсаты Ет өнімдерін өндіру бойынша кәсіпорынның технологиясы және ұйымдастыру саласында жоғары білікті мамандарды даярлау, жаңа құзыреттерді қалыптастыру. 5В «Ет және балық азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы студенттері үшін «Өндірісті ұйымдастыру және менеджмент» ПӘНІНІҢ ОҚУ ӘДІСТЕМЕЛІК КЕШЕНІ. ОҚУ-ӘДІСТЕМЕЛІК МАТЕРИАЛДАР. Ет және ет өнімдерінің қоймаларына, ыдысына, оралуына және таңбалануына қойылатын қауіпсіздік талаптары ет және тағамдық қосымша ет өнімдері; еттен немесе ет. Оқулықта ет және ет өнімдерін өңдеу технологиясының теориялық негіздері: еттің тағамдық және биологиялық құндылығы, еттің негізгі ұлпаларының. Ет-халықтың негізгі тағамдарының бірі. Оның тағамдық құндылығы, ең алдымен, барлық маңызды аминқышқылдары, сондай-ақ майлары бар толық. АТУ» АҚ ҒӘК шешімімен бекітілген, ж., № 4 хаттама оқу жылдарына арналған 6В07201 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасының ЭЛЕКТИВТІ ПӘНДЕР ТІЗІМІ Білім беру траекториялары. Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы атты Конспект, пәні Технология. Ұстаз тілегі сайтынан жүктеп алыңыз. Ет және ет өнімдерінің қоймаларына, ыдысына, оралуына және таңбалануына қойылатын қауіпсіздік талаптары ет және тағамдық қосымша ет өнімдері; еттен немесе ет. Ет және ет өнімдерінің технологиясы. Ет және ет өнімдері курсын студенттердің білімдерін келесідей сұрақтарды тереңдету үшін қолданылады: нарықтық экономика жағдайларына сәйкес тамақ. Ет және ет өнімдерін өндеу технологиясы: отклик на казахском языке Окулық Н. Қажғалиев, Я. Узаков. Астана: Фолиант, 2018. 352 б. isbn. Ет және ет өнімдерінің технологиясы. Ет және ет өнімдері курсын студенттердің білімдерін келесідей сұрақтарды тереңдету үшін қолданылады: нарықтық экономика жағдайларына сәйкес тамақ. Оқулықта ет және ет өнімдерін өңдеу технологиясының теориялық негіздері: еттің тағамдық және биологиялық кұндылығы, еттің негізгі ұлпаларының құрылысы, мал етінің жіктелуі, сойыс малын.

кернеуі 127 в қа есептелген шамның қуаты 50 вт, шамда көрсетілген тоқ күші аспаннан түскен жұлдыз туралы ән вуду сиқыры неге негізделген



отключили воду куда звонить астана, астана су арнасы личный кабинет интернетте аты бойынша махаббат карталарымен болжау айгүл кемелбаева сұрақ жауап, шашты көркемдегіш құралдар web технологиялар презентация, веб дизайн презентация қазақша әңгіме түрлері, әңгімелер жинағы кітап отбасың үшін дұға
сабақ жоспары қазақ тілі 9 сынып орыс сыныбы
медициналы? са?тандыру ?алай т?ленед?
скачать музыку бесплатно украинские современные песни сборник

workbook 8 класс excel гдз
как глобализация влияет на национальные ценности эссе
национальный парк в казахстане расположен в

.
==============================================================

~~~~~ отклик на казахском языке ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.


주식회사 에스아이티사업자등록번호 : 312-81-66715대표자 : 강명구
충청남도 천안시 동남구 병천면 매봉로 525전화번호 : 041-564-6800~1팩스번호 : 041-564-6802

Copyright © 주식회사 에스아이티 All rights reserved.