ет және ет өнімдерінің технологиясы
페이지 정보
본문
ет және ет өнімдерінің технологиясы [Подробнее...]
Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы. Материал туралы қысқаша түсінік. Материал технология пәнінен қыз балаларға арналған өте керекті мәлімет. Авторы: Әбдінағым Аружн Ринатқызы. Автор. Ет және ет өнімдерінің өндірісі. Ет және ет өнімдерінің технологиясы IITU Moocs. Білім беру бағдарламасының мақсаты Ет өнімдерін өндіру бойынша кәсіпорынның технологиясы және ұйымдастыру саласында жоғары білікті мамандарды даярлау, жаңа құзыреттерді қалыптастыру. 5В «Ет және балық азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығы студенттері үшін «Өндірісті ұйымдастыру және менеджмент» ПӘНІНІҢ ОҚУ ӘДІСТЕМЕЛІК КЕШЕНІ. ОҚУ-ӘДІСТЕМЕЛІК МАТЕРИАЛДАР. Ет және ет өнімдерінің қоймаларына, ыдысына, оралуына және таңбалануына қойылатын қауіпсіздік талаптары ет және тағамдық қосымша ет өнімдері; еттен немесе ет. Оқулықта ет және ет өнімдерін өңдеу технологиясының теориялық негіздері: еттің тағамдық және биологиялық құндылығы, еттің негізгі ұлпаларының. Ет-халықтың негізгі тағамдарының бірі. Оның тағамдық құндылығы, ең алдымен, барлық маңызды аминқышқылдары, сондай-ақ майлары бар толық. АТУ» АҚ ҒӘК шешімімен бекітілген, ж., № 4 хаттама оқу жылдарына арналған 6В07201 «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» білім беру бағдарламасының ЭЛЕКТИВТІ ПӘНДЕР ТІЗІМІ Білім беру траекториялары. Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы атты Конспект, пәні Технология. Ұстаз тілегі сайтынан жүктеп алыңыз. Ет және ет өнімдерінің қоймаларына, ыдысына, оралуына және таңбалануына қойылатын қауіпсіздік талаптары ет және тағамдық қосымша ет өнімдері; еттен немесе ет. Ет және ет өнімдерінің технологиясы. Ет және ет өнімдері курсын студенттердің білімдерін келесідей сұрақтарды тереңдету үшін қолданылады: нарықтық экономика жағдайларына сәйкес тамақ. Ет және ет өнімдерін өндеу технологиясы: отклик на казахском языке Окулық Н. Қажғалиев, Я. Узаков. Астана: Фолиант, 2018. 352 б. isbn. Ет және ет өнімдерінің технологиясы. Ет және ет өнімдері курсын студенттердің білімдерін келесідей сұрақтарды тереңдету үшін қолданылады: нарықтық экономика жағдайларына сәйкес тамақ. Оқулықта ет және ет өнімдерін өңдеу технологиясының теориялық негіздері: еттің тағамдық және биологиялық кұндылығы, еттің негізгі ұлпаларының құрылысы, мал етінің жіктелуі, сойыс малын.
кернеуі 127 в қа есептелген шамның қуаты 50 вт, шамда көрсетілген тоқ күші аспаннан түскен жұлдыз туралы ән вуду сиқыры неге негізделген
отключили воду куда звонить астана, астана су арнасы личный кабинет интернетте аты бойынша махаббат карталарымен болжау айгүл кемелбаева сұрақ жауап, шашты көркемдегіш құралдар web технологиялар презентация, веб дизайн презентация қазақша әңгіме түрлері, әңгімелер жинағы кітап отбасың үшін дұға
сабақ жоспары қазақ тілі 9 сынып орыс сыныбы
медициналы? са?тандыру ?алай т?ленед?
скачать музыку бесплатно украинские современные песни сборник
workbook 8 класс excel гдз
как глобализация влияет на национальные ценности эссе
национальный парк в казахстане расположен в
.
==============================================================
~~~~~ отклик на казахском языке ~~~~~
==============================================================
.
- 이전글Esoteric online ma 24.10.23
- 다음글выбирать крем во сне 24.10.23
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.